top of page

wo 09 nov

|

Duiven

Maestro 2022 (1)

Een muzikale avond die je niet mag missen. Maar wat maakt muziek tot MAGIE? Op woensdag 9 november organiseert Lions Duiven in samenwerking met Muziekvereniging de Club een prachtige muzikale avond voor een goed doel. De MAGIE van de muziek gaat u op deze avond ervaren. De Maestro laat zijn kunsten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Maestro 2022 (1)
Maestro 2022 (1)

Tijd en locatie

09 nov 2022, 20:00 – 10 nov 2022, 22:30

Duiven, Remigiusplein 9, 6921 BL Duiven, Nederland

Over het evenement

Maestro 2022

Een muzikale avond die je niet mag missen. Maar wat maakt muziek tot MAGIE?

Op woensdag 9 november organiseert Lions Duiven in samenwerking met Muziekvereniging de Club een prachtige muzikale avond voor een goed doel. De MAGIE van de muziek gaat u op deze avond ervaren.

Muziek of toonkunst is de kunstzinnige schikking en combinatie van de klanken van muziekinstrumenten en de menselijke stem om schoonheid van vorm dan wel uitdrukking van emotie te bereiken. Het woord 'muziek' is afgeleid van het Griekse μουσική (mousikè), 'kunst van de Muzen'.

De rol van de dirigent is hierin onmisbaar. Hij of Zij weet precies wat ze moeten doen als ze met het orkest werken. Door de manier waarop zij leiding geven aan het orkest weten ze prachtige resultaten neer te zetten waarmee ze het publiek weten te raken en in vervoering te brengen. Welke leiderschapstijlen kunnen we onderscheiden bij dirigenten ? Wat zijn de verschillen? En wat maakt het verschil?

Leidinggeven, het samen aangaan en iedereen tot z’n recht laten komen dat leidt tot magie!

In het bedrijfsleven is het voor leidinggevende niet anders. Deze parallelle vergelijking zult u ervaren.

Deze avond zult u prachtige muziek horen met demonstraties van verschillende stijlen van dirigeren aan het orkest. Maar ook zullen 3 Maestro’s strijden om de gouden Baton. Zij hebben zich voorbereid en zullen op 9 november het orkest dirigeren met het vooraf ingestudeerde stuk. Wie dat zijn is een verrassing. De jury zal een winnaar kiezen.

Het belooft een Magische avond te worden, waar u kunt genieten en waarmee wij met de opbrengst bijdragen aan muzikale activiteiten voor kinderen.

Tickets

  • Maestro 2022 ticket

    De ticket omvat een toegangskaart, 2 gratis consumpties en lekkers

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page